Informace pro návštěvníky

Vážení přátelé, pilně pracujeme na přípravě podzimního Gastrofestu. Ve dnech 19.-21.11. 2020 jste srdečně zváni na českobudějovické výstaviště. Držte nám palce, ať vše dobře dopadne.  Vladimír Tůma

 

Gastrofest PODZIM 2020 České Budějovice

 

Čísla :

– 156 vystavovatelů

– Bude zde pracova cca 240 kuchařů, číšníků, barmanů a cukrářů

– Jsme v očekávání 14.000 návštěvníků

– Bude 83 výstavních ploch, kde budou moci návštěvníci ochutnat něco na zub či k pití

Soutěže :

 

 

Exhibice :

 

 

Novinky :

– USA Boston , chef Mirek Dušek – vařil pro tři americké prezidenty,

 

– Holandské sýry

– Švýcarský raclet

– Originální maďarská kuchyně

 

– Francouzské ústřice a paštičky s pravý Šampaňským

– Francouzské creppes

– Pravé belgické hranolky

– Originál argentinské tomahavk steaky

– Agáve bar

– Vaření Raw

– Vaření pro vegetariány

– Výrobky pro bezlepkové a dietní vaření

– Království plněných knedlíků – knedlíky jak je Češi neznají

– Čokoládové království

– Minipivovary, ochutnejte práci zlatých rukou českých sládků

 

Vstupné :

Dospělí 150,-

Děti do 6let zdarma

Děti do 15let 50,-

Studenti odborných gastronomických škol 100,- Kč

Osoby nad 70let a ZTP 50,-Kč

Info : www.gastrofest.cz

Organizuje :

Vladimír Tůma

Tel. 777 192 712 , gastrofest@seznam.cz

 

TOP